Hellebrekers

De zwembadspecialist! (studie, onderhoud en uitvoering technieken)

Hellebrekers is dé technische dienstverlener met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van gebouwinstallaties en procesinstallaties. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten binnen de sport en recreatie. Van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer, in grote verscheidenheid van technische disciplines. Hellebrekers heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.

Hellebrekers bedient met ongeveer 180 medewerkers haar klanten vanuit de vestigingen Nunspeet, Oss en Alphen aan den Rijn. Wij hebben Nederland als thuismarkt maar bedienen landen in Europa als klanten daar specifiek om vragen.

Service & Technisch Beheer

Hellebrekers Service & Technisch Beheer kent vele vormen van technische dienstverlening. Wij bedienen onze klanten op het gebied van service, onderhoud en technisch beheer. Dit begint bij het op afroep onderhouden van installaties tot het risicodragend meerjaren overnemen van de technische exploitatie.

Innovatief

Hellebrekers beschikt over een eigen Research & Development-afdeling waar voortdurend onderzoek wordt gedaan op het gebied van veiligheid en gezondheid van mens en samenleving. Ons streven hierbij is te komen tot het ontwikkelen van duurzame installaties. Dit is uiteraard belangrijk in een toekomst waarbij de natuurlijke hulpbronnen steeds schaarser zullen worden.

Meer weten over Hellebrekers